Wedstrijden

Waar wilt u in meeschieten?

Onze schietvereniging schiet diverse toernooien en competities. Voor een overzichtelijk aanbod hebben we hieronder een lijst waar wij aan deelnemen en/of organiseren.

BTLS

Een competitie waar de schutter elke 2 weken een wedstrijd elders in twente moet verschieten. Iedere schutter schiet met zijn of haar dicipline in de door de btls aangwezen klasse 40 schoten per wedstrijd. De totale competitie bestaat uit 12 wedstrijden en een twents kampioenschap. Wanneer mogelijk is kan men ook met 3 personen in een team meeschieten als korps zijnde. Hiervoor gelden dezelfde regels als individuele schutter. De eerste wedtrijden begint in oktober en de laatste is in april.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.btls.nl

Ab Timpers Toernooi

Een Avondcompetitie waarin je met het geweer zowel met het pistool moet schieten. De prijsuitreiking vind plaats aan het eind van de avond.

De datum van Ab Timpers toernooi 2016 is dit jaar maandag 21 november.

Tussentijdse uitslagen vind u hier: Ab Timpers Toernooi

Four Seasons Tournament

Een competitie die in 4 verschillende avonden per seizoen geschoten wordt. Iedere schutter moet in zijn of haar dicipline 4 series van 40 schoten maken. Het gemiddelde van zijn of haar score telt uiteindelijk mee. Doormiddel van een formule moet men zo dicht mogelijk om het cijfer 1 ofwel de eerst plaats komen.

De avonden voor seizoen 2016-2017 zijn: 7 november/ 11 november, 16 januari/ 23 januari, 20 februari/ 27 februari en 27 maart/ 3 april. De prijsuitreiking vind plaats op vrijdags 27 mei 2016.

Tussentijdse uitslagen vind u hier: Four Seasons Tournament

Onderlinge Competitie

Het is de bedoeling dat met geweer en / of pistool het aantal punten van 1000 schiet. De schutter krijgt per keer 30 wedstrijdkaarten, het is binnen 4 tot 6 maal de bedoeling om precies of zo dichtbij mogelijk de 1000 te halen. Het spel heeft alleen een venijnig staartje want alle 10en worden als extra punt opgeteld of afgetrokken (naarmate de totaalscore van de schutter). De duur van de competitie is van oktober tot maart. De prijsuitreiking vind plaats op de avond van de ledenvergadering.

Tussentijdse uitslagen vind u hier: Onderlinge competitie

Schildje Schieten

Een tweemaandelijkse competitie tegen jezelf. Elke twee maand ben je verplicht om 60 schoten te lossen in je eigen discipline. Voor het aantal behaalde punten krijgt men wel of niet een penning op zijn of haar schildje. De duur van de competitie is oktober tot maart. De prijs word uitgereikt wanneer de schutter zijn of haar schildje vol heeft.

Tussentijdse uitslagen vind u hier: Schildje schieten

Postcompetitie Nederlandese Spoorwegen

Een maandelijkse onderlinge wedstrijd die bestaat voornamelijk uit gezelligheid. Er wordt niet verschoten in klassen maar in diciplines. Elke maand moet ben je 40 schoten te lossen voor de eind van de maand. De eindverschieting vind plaats in 29 april 2017 te Nijmegen.

Tussentijdse uitslagen vind u hier: Postcompetitie NS

BBQ Shooting Event

Het is de bedoeling dat tijdens de jaarlijkse BBQ een wedstrijdje schieten met alle leden en aanhang.